Pages

Sunday, May 21, 2006

Current Tag

Was tagged by Jeevan

1. Grab the book nearest to you, turn on page 18 and find line 4?
Ans: Reduce Risk access for subsequent calls.
(people, me not studious kind, just that , i am at office,
and happen to have this book next to me...
i too dont know what the line means!!)

2. Stretch your left arm out as far as you can.& catch air?
Ans: Thankfully, i didnt catch a mosquito!

3. What is the last thing you watched on TV?
Ans: Sabrina, the teenage witch on Pogo, today morning

4. Without looking, guess what time it is?
Ans: 6.00 PM

5. Now look at the clock, what is the actual time?
Ans: 6.05 PM
(i promise, i didnt cheat!!)

6. With the exception of the computer, what can you hear?
Ans A female voice from the conference call going on near by

7. When did you last step outside? What were you doing?
Ans: Going to restaurent for lunch

8. Before you started this survey, what did you look at?
Ans: Jeevan's blog on my comp

9. What are you wearing?
Ans: Salwar Kameez


10. When did you last laugh?

Ans: While having lunch with team mates today...

11. What is on the walls of the room you are in?
Ans: Just grey walls, me in office!

12. Seen anything weird lately?
Ans: Somehow, nothing looks weird to me...

13. What do you think of this quiz?
Ans: Interesting, different!!

14. What is the last film you saw?
Ans: I saw Kandukonden Kandukonden on TV

15. If you became a multimillionaire overnight, what would you buy?
Ans: I would be totally lost....but guess i would buy a house,
but before all that , i would buy the little things,
like, clothes, cosmetics, soft toys...get stuff for others....

16. Tell me something about you that I don’t know?
Ans: Depends who "you" are.....Anyways, my name is Gayathri..

17. If you could change one thing about the world, regardless of guilt or politics, what would you do?
Ans: I like as it is...

18. Do u like to Dance?
Ans: Who doesn't???!!!

19. Imagine your first child is a girl, what do you call her?
Ans: Havne't seriously thought about it...u know what, i would wait till the baby is born, get the time and decide based on numerology, astrology and all the other factors....

20. Imagine your first child is a boy, what do you call him?
Ans: ditto as above!!

21. Would you ever consider living abroad?
Ans: may be for a short while, but not forever, me happy here!!!

22. What do you want GOD to say to you when you reach the pearly gates?
Ans: You were good, my girl!!!


I would like to tag
1. smiley
2. Iris

4 comments:

Jeevan said...

Super Tag, nice to know your name:)

ada-paavi!!!! said...

aaha indha tag i still have pending :((

enna monu sunday blogging and tht too a tag?

monu said...

@jeevan
:)

@ada-paavi
heights of vetti , adhunaala dhaan!

Iris said...

I Was on a break..
smiley too seems to be on a break;).. nice selection:) excellent timing:)
I am game. I will reply in my blog very soon... like in a matter of hours.